top of page

Blive en del af den skabende ånd på YdreLand

Fokuér på det, du har brug for i de bedst tænkelige rammer. Her er ingen forstyrrelser og det er helt op til dig selv hvordan du vil strukturere og udfylde din dag. De små annekser sikrer, at du kan være uforstyrret og samtidig tæt på naturen.

 

Har du brug for en pause kan du bade, gå ture og endelig benytte YdreLands Sauna når du har lyst. Der er ofte andre skabende sjæle på YdreLand og trænger du til at sparre med ligesindede er en kop kaffe eller et glas vin i solen ved Sea House en god anledning til at falde i snak med andre.

 

Vil du besøge eller høre mere om YdreLand kan du skrive til: kontakt@ydreland.com. 

 
 

Tiny House

Tiny House ligger i skovkanten få skridt fra stranden. Duften fra fyrreskoven og lyden fra havets bølger skaber en idyllisk ramme hvor man kan sidde uforstyrret udenfor i solen og nyde et glas vin. Om vinteren kan man falde i staver ved ilden i brændeovnen mens mørket sænker sig og solen kaster sine sidste stråler gennem skoven. 

 

Tiny House er 12 m2 og har plads til to overnattende gæster i dobbeltseng. Der er et mindre skrivebord hvor man kan arbejde. God wifi forbindelse. Toilet, bad og køkken findes i Sea House, som ligger 50 meter derfra. Der er ligeledes adgang til YdreLands dejlige sauna med havudsigt. 

Kontakt YdreLand på kontakt@ydreland.com for yderligere oplysninger.

Old Tiny

Dette søde lille Tiny House ligger i en samling af træer midt på YdreLand og er vores mest minimalistiske bolig. Her kan man sove eller arbejde ved det lille skrivebord mens man kigger ud på naturen. 

 

Old Tiny House er 6,5m2 og har plads til to overnattende gæster i dobbeltseng. Der er et mindre skrivebord hvor man kan arbejde. God wifi forbindelse. Toilet, bad og køkken findes i Sea House, som ligger 20 meter derfra. Der er ligeledes adgang til YdreLands dejlige sauna med havudsigt. 

Kontakt YdreLand på kontakt@ydreland.com for yderligere oplysninger. Annekset er lukket om vinteren.

Forrest Room

Forrest Room er et dejligt tilbagetrukketværelse med en180cm dobbeltseng. Hele den ene væg består af et stort vindue, hvor man kan kigge direkte ud i YdreLands tætte fyrreskov. Er man heldig kan man få synet af en af de mange hjorte som går uforstyrret og nipper brombær og andet grønt i skoven. Værelset har sin egen udgang til skoven og man kan sætte sig i en stol udenfor og nyde eftermiddagssolen. Forrest Room ligger i YdreLands blå Sea House, hvor der er adgang til fælles køkken, bad og toilet. 

 

Forrest Room er ca. 11 m2 og har en dobbeltseng og et skrivebord. egen udgang til skov. Der er god wifi forbindelse. Adgang til YdreLands dejlige sauna med havudsigt.

Kontakt YdreLand på kontakt@ydreland.com for yderligere oplysninger. 

Writers Room

Writers Room har en Hemingwaysk energi og man får umiddelbart lyst til at slå sig ned ved skrivebordet og forfatte, mens man nyder udsigten over havet. Writers room ligger i YdreLands blå Sea House, hvor der er adgang til fælles køkken, bad og toilet. 

 

Writers Room kan huse to personer og består af to mindre værelser på ialt 10 m2, hvor arbejdsværelset vender ned mod vandet og soverummet ligger i forlængelse adskilt af en dør. Der er en sovesofa og skrivebord i arbejdsværelset og en køjeseng i soverummet. God wifi forbindelse. Der er ligeledes adgang til YdreLands dejlige sauna med havudsigt.

Kontakt YdreLand på kontakt@ydreland.com for yderligere oplysninger.

Skriv til kontakt@ydreland.com for yderligere information. Følg os på sociale medier.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page