top of page

YdreLand Weekdays

Den 8. - 13. maj 2023 afholder YdreLand Creators' Week. Her får du mulighed for at arbejde i skønne omgivelser side om side med andre skabende folk. Omdrejningspunktet er dit eget virke, og gennem ugen sørger vi for den perfekte blanding af ro til fordybelse og valgfri fælles sessioner.

Creators' Week henvender sig til selvstændigt arbejdende mennesker i bred forstand, så hvad enten du er forfatter, projektleder, maler, forsker, iværksætter, arkitekt el.lign. er ugen for dig. Det vigtigste er, at du kan se dig selv arbejde med dit eget virke under ugen. YdreLand understøtter denne proces ved at facilitere en ramme med et konstruktivt mix af ro til fordybelse og socialt samvær med andre. 

 
 

Nyd godt af

  • Bolig i første række til Sejerøbugten i et smukt landskab med strandeng og fyrreskov

  • Fuld forplejning med mad fra Odsherreds gode lokale leverandører

  • Møde og inspiration fra andre skabende mennesker

  • Sauna med udsigt over havet

  • Morgenyoga

  • Adgang til faciliteter såsom atelier, fælles arbejdspladser, værksted, udendørsområder osv.

Indkvartering og faciliteter

Under ugen bor du på dit eget værelse eller i dit eget tiny house. Ikke to steder ligner hinanden på YdreLand, så alt efter dine behov kan du vælge det sted som passer dig bedst, alt efter ledighed. Du kan se de forskellige muligheder på www.ydreland.com/besoeg-os. Er I to eller flere som arbejder sammen om et projekt er der mulighed for at dele en bolig.

 

Forskellige projekter kræver forskellige rammer, så overvejer du om ugen kunne være noget for dig, så send et par linjer om dig selv og det projekt du ønsker at arbejde med, så sikrer vi at der er ro til skrivning, plads i atelieret eller noget helt tredje. Se kontaktoplysninger nedenfor.

 
 

Pris

5200 - 6800 excl. moms (pris afhænger af boligvalg). Prisen indeholder egen bolig, al forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad), alle aktiviteter og adgang til særlige arbejdspladser (atelier etc.). skriv til kontakt@ydreland.com eller ring på 61338201 for booking eller yderligere spørgsmål.

 
 

Program

Mandag d. 8. maj

09.00-11.00

Deltagerne ankommer og bliver vist deres bolig, arbejdsområder osv.

12.00-13.00 

Frokostbuffet med gode råvarer fra lokale leverandører

Velkomst - praktiske oplysninger og præsentation af deltagerne.

19.00 

Fælles aftensmad. Hvor dagens andre måltider er mere fleksible samles vi på Creators' Week altid klokken 19.00 til fælles aftensmad

 

Tirsdag 9.- torsdag11. maj

07.15 - 08.00

Yoga. Hver morgen afholder Maj Dørup en simpel yoga rutine, som man kan deltage i, hvis man ønsker det. Yogaen foregår hvis vejret tillader det udenfor. Efterfølgende er der morgenbadning for de friske. Alternativt er der gode løberuter i området.

8.00-10.00 

Morgenmadsbuffet med god mad fra gode lokale leveradører

12.00-13.00 

Frokostbuffet med mad fra gode lokale leverandører

19.00 

Fælles aftensmad

21.00 - 22.00

Solnedgang - Hver aften tændes der op i saunaen og/eller bålet på bålpladsen så dagen kan afsluttes med hyggeligt samvær for dem der ønsker det

 

Fredag 12. maj

07.15 - 08.00

Yoga

 

08.00-10.00 

Morgenmadsbuffet med god mad fra gode lokale leverandører

12.00-13.00 

Frokostbuffet med mad fra gode lokale leverandører

 

19.00- 

Festmiddag -  Afsluttende middag og champagne

 

Lørdag 13. maj

08.00-10.00 

Morgenmadsbuffet med gode råvarer fra lokale producenter

 

11.00

Tak for denne gang!

 

Arrangører

Arrangørerne af Creators' Week er YdreLand og ugen vil blive faciliteret af Anders S. Nielsen og kunstner Maj D. Begge har omfattende erfaring med facilitering, kreative processer og læringsmiljøer.

Screenshot 2023-03-09 at 14.03.07.png

Anders er facilitator og har i mange år arbejdet med organisationsudvikling og læring på uddannelsesinstitutioner og i private virksomheder. Han har et særligt fokus på  læringsmiljøer og har bidraget til forskellige antologier om blandt andet digitale nomader og fleksible arbejdsformer. I efteråret 2022 flyttede Anders ind på YdreLand og er med til at drive udviklingen af stedet.

 
Screenshot 2023-03-09 at 14.03.07.png

Maj er miljøkunstner og grundlægger af YdreLand, hvor hun også har boet siden 2018. Hun brænder for at bringe mennesker sammen i kreative processer der flytter bjerge og udvider horisonter. Kunstnerisk arbejder hun med større lysskulpturer og land art af affaldsmaterialer fundet i naturen i samarbejde med lokale borgere og virksomheder, NGO’er, skoler m.fl

 

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om Creators' Week eller at tilmelde dig skal du kontakte Anders S. Nielsen på kontakt@ydreland.com eller ringe på 61338201. Du kan altid følge livet på YdreLand på sociale medier

  • Facebook icono social
  • Instagram
bottom of page