top of page

YdreLand Weekdays

 

YdreLand Weekdays er til dig der ønsker at fordybelse dig i dit eget projekt. På YdreLand Weekdays kan du bo og arbejde på YdreLand fra mandag morgen til fredag middag til en fordelagtig pris uden for ferier og højsæsonen. Weekdays-formatet henvender sig til skabende til folk i bred forstand, så hvad end du er forfatter, projektleder, forsker, billedkunstner, musiker, iværksætter, arkitekt eller lignende, er YdreLand Weekdays til skræddersyet til dig.

Indkvartering og faciliteter

På YdreLand får du et konstruktivt mix af arbejdsfaciliteter (både privat og fælles arbejdsområder, indendørs og udendørs) og tæt kontakt med havet, skoven (og den skønne strandsauna), så du kan skabe balance mellem både kreative og rekreative aktiviteter. Vi har mellem 1 og 5 forskellige værelser/TinyHouses alt efter sæson, så afhægig af hvornår du kommer kan du enten nyde godt af at have det hele for dig selv eller af inspirerende møder med andre skabende folk, altid i en lille, intim og hjemlig ramme. Maj D der ejer og bor på YdreLand holder til i sit eget hus på samme matrikel og vil være din vært. Hun er selv miljøkunstner og er for det meste til stede. 

Se mere om de forskellige overnatningsmuligheder her.

Er du interesseret i et ophold, så kontakt os for en snak om, hvilke konkrete rammer og faciliteter, du har brug for, og hvad vi kan tilbyde.

Tilgængelighed

YdreLand Weekdays kan bookes hele året rundt bortset fra juni, juli og august, weekender og helligdage (alt efter ledighed). I højsæsonen, weekender og ferier kan YdreLand bookes via airbnb, ligesom det også er muligt at booke færre overnatninger (min. 2) til den almindelig overnatningspris på 500 kr + moms. Kontakt os for nærmere info.

Pris

Prisen inkluderer dit eget overnatningssted med skriveborg, adgang til alle fællesområder og brug af saunaen, dog er brænde ikke inkluderet. Man medbringer selv selngetøj egen mad som kan tilberedes i det fælles køkken. Indtjekning fra mandag morgen kl. 9 og udtjekning er senest fredag kl.12. Indtjekning søndag aften eller senere om fredagen kan tilkøbes.

YdreLand Weekstay: kr. 1600 + moms (1-2 personer).

kontakt@ydreland.com - tlf. 61 68 10 58

 

Nyd godt af

  • Bolig i første række til Sejerøbugten i et smukt landskab med strandeng og fyrreskov

  • Sauna med udsigt over havet

  • Yogamåtter

  • Adgang til faciliteter såsom atelier, fælles arbejdspladser, værksted, udendørsområder osv.

Arrangører

Arrangørerne af Creators' Week er YdreLand og ugen vil blive faciliteret af Anders S. Nielsen og kunstner Maj D. Begge har omfattende erfaring med facilitering, kreative processer og læringsmiljøer.

Screenshot 2023-03-09 at 14.03.07.png

Anders er facilitator og har i mange år arbejdet med organisationsudvikling og læring på uddannelsesinstitutioner og i private virksomheder. Han har et særligt fokus på  læringsmiljøer og har bidraget til forskellige antologier om blandt andet digitale nomader og fleksible arbejdsformer. I efteråret 2022 flyttede Anders ind på YdreLand og er med til at drive udviklingen af stedet.

 
Screenshot 2023-03-09 at 14.03.07.png

Maj er miljøkunstner og grundlægger af YdreLand, hvor hun også har boet siden 2018. Hun brænder for at bringe mennesker sammen i kreative processer der flytter bjerge og udvider horisonter. Kunstnerisk arbejder hun med større lysskulpturer og land art af affaldsmaterialer fundet i naturen i samarbejde med lokale borgere og virksomheder, NGO’er, skoler m.fl

 

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om Creators' Week eller at tilmelde dig skal du kontakte Anders S. Nielsen på kontakt@ydreland.com eller ringe på 61338201. Du kan altid følge livet på YdreLand på sociale medier

  • Facebook icono social
  • Instagram
bottom of page