Vi søger Underværker

 

Foreningen YdreLand søger lige nu Real Danias kampagne Underværker om støtte til at skabe et nyt, sprudlende kreativt rum, YdreLaden. For at vores ansøgning kan komme i betragtning skal vi have mindst 500 stemmer, så vi kan vise, at YdreLaden virkelig vil skabe glæde for rigtig mange fra både nær og fjern. 

Vil du hjælpe projektet på vej? Læs mere og stem på projektet herunder!

 
 

Hvad går projektet ud på?

 

Vi ønsker at istandsætte en af længerne på gården, YdreLaden, så de mange nuværende kreative projekter og fællesskabende aktiviteter kan fortsætte året rundt. Projektet sker i samspil med lokalsamfundet og realiseres ved hjælp af ildsjæle fra nær og fjern. Istandsættelse af YdreLaden vil på sigt også muliggøre overnatning for kunstnere, forskere, forfattere og kreative sjæle fra ind- og udland.

 

Vi vil udskifte det gamle, udtjente tag, isolere lofter og vægge samt isætte en stor glasport i gavlen. Det skal muliggøre at store værker kan komme ind og ud samt lade det smukke lys fra havet strømme ind. Kreative og eftertænksomme aktiviteter, med natur og bæredygtighed som fokus og udgangspunkt skal fylde den gamle lade, så det også om vinteren kan være et livfuldt og kreativt fællesrum. Bygningen vil rumme lokaler til kulturelle og kreative aktiviteter, samt te-køkken og toilet. På sigt indrettes to gæsteværelser og en gæstelejlighed.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2