top of page

Om os


YdreLand er et sted for skabende sjæle, hvor særligt temaerne: Ro til fordybelse, Kunst og Samskabelse og Bæredygtighed ligger os nært.

Bag YdreLand står en forening af ildsjæle der ønsker at bidrage til et vibrerende og grønt Odsherred. Med vores forskellige styrker inden for ledelse, kunst, iværksætteri, foreningsdrift, forskning og en god portion praktisk knofedt, brænder vi for at frisætte YdreLands store potentiale som vækstmiljø for den enkelte besøgende på YdreLand såvel som for hele vores smukke egn, Odsherred.

Den daglige drift af YdreLand varetages af kunstneren Maj D og Anders Sandborg Nielsen.
IMG_2387.jpg

Anders Sandborg Nielsen

Medlem 
 

Anders har i mange år arbejdet med organisationsudvikling og læring på uddannelsesinstitutioner og i store private virksomheder. Han har et særligt fokus på  læringsmiljøer og har bidraget til forskellige antologier om blandt andet digitale nomader, og hvordan man gennem teknologi kan frisættes til at arbejde fra hvor man har lyst. På YdreLand har Anders både ånden og håndens arbejde som omdrejningspunkt, hvor han hjælper med den daglige drift og udvikling af stedet.

Layer 4.png

Sara Knabe
Forperson

Sara har rødder i den sønderjyske muld og har efter en længere årrække i København fundet hjem nær YdreLand. Et sted og en vision hun forelskede sig i ved første øjekast. En årelang karriere som konsulent, proces- og projektleder har givet hende stor erfaringer i at starte projekter op og bringe dem helt i mål. Som ildsjæl har hun blandt andet været med til at starte spisefællesskabet på kunsthøjskolen i Holbæk. Fællesskabsskabte løsninger, åbenhed og dialog er hendes ledetråd og en del af hendes DNA.

Layer 3.png

Anders Holst Nymark
Næstforperson

Anders brænder for bæredygtighed, nærvær og kreativitet. Han har over 20 års forenings- og politisk erfaring hvor har han løftet et frivilligt ansvar i bl.a. bestyrelser for boligforeninger, friskole, europæiske medborgerskabsprojekter og som mentor for nydanskere. Til daglig arbejder Anders som velfærdsentreprenør og strategirådgiver i NextStep hvor han hjælper organisationer og virksomheder med at skabe retning og handling bag hjertesager.

Layer 2.png

Søren Hauge
Bestyrelsesmedlem

Søren er uddannet magister i idehistorie og filosof og har været spirituel underviser i 40 år i ind- og udland. Han har 30 års ledelseserfaringer fra foreningsarbejde og er forfatter til 20 bøger, hvoraf en af dem er skrevet på YdreLand. Søren er next level netværker, sky-nørd, Færøelsker, og sætter særlig pris på hjertemøder med kreative mennesker. Til daglig er han også livscoach og bor i Ejby Ådal i bunden af Issefjord.

Layer 6.png

Stine Møllegaard

Kasserer

Stine voksede op på Vestsjælland, og har familie samt en række kærtholdne barndomsminder fra Odsherred. Hun forsker i betydningen af arv og miljø i livschancer, i kulturforbrug og -aktiviteter, samt livskvalitet i alderdommen. Stine har blandt andet haft forskningsophold ved New York University, Yale, og Oxford universitet, men hendes ophold ved YdreLand tager prisen for at være stedet, hvor hun er mest produktiv.

Layer 5.png

Maj Dørup
Daglig drift

Maj er miljøkunstner og grundlægger af YdreLand, hvor hun også har boet siden 2018. Hun brænder for at bringe mennesker sammen i kreative processer der flytter bjerge og udvider horisonter. Kunstnerisk arbejder hun med større lysskulpturer og land art af affaldsmaterialer fundet i naturen i samarbejde med lokale borgere og virksomheder, NGO’er, skoler m.fl. Maj koordinerer det daglige liv på YdreLand med mange forskellige mennesker og deltagelsesformer.

LAG_foelgelogoer_1_transparent_dk.png
bottom of page